Willson Grange, Liverpool

Case Studies

Willson Grange is one of the largest financial planning businesses in the North West and last year relocated their Wirral office to a new 3-floor headquarters in Liverpool’s Princes Dock. This exciting move was a result of substantial expansion of the team and plans to continue this growth going forward. The new HQ houses 150 staff and a state-of-the-art training facility which aims to attract and retain top industry talent.

Penketh Group were selected as furniture, fit out and design partner for the job, creating a vibrant and energetic space which challenged the expectations of a traditional office within the finance sector.

A number of opportunities for breakout and focus work were created across the building’s three floors, with pieces from the ‘Erno’ soft seating range, upholstered in an eclectic mix of fabric colours, making a bold statement grouped centrally in the open plan space.

Making storage more efficient was another aim of the project, and ‘Calvert’ was used to tackle this. This modular space division system accommodates a visually stimulating way to present plants, trophies and books, as well as multifunctional space division for a more informal meeting space.